Societatea „ S.C. PROCAR ENGINEERING S.R.L.” constituită în anul 2004, are ca specific de activitate „ SERVICII DE PROIECTARE ÎN DOMENIUL AUTOMOBILISTIC”.

Firma este în dezvoltare având un număr de 2 angajaţi, cu posibilitatea măririi numărului acestora în funcţie de mărimea proiectelor in derulare. Toţi angajaţii „ S.C. PROCAR ENGINEERING S.R.L.” sunt ingineri cu o experienţa deosebită în proiectare de: caroserie, finisări interior, mecanisme de acţionare, lay-out, cablaje electrice.

Angajaţii „ S.C. PROCAR ENGINEERING S.R.L.” au fost implicaţi în dezvoltarea proiectelor: Renault; Maserati Quattroporte; Alfa Romeo 159; Maserati Spider; Fiat Stilo, proiecte executate la clienţi în Italia, Franţa, cât şi în România. Aceste proiecte au fost dezvoltate în Catia 4; Unigraphics, angajaţii având o experienţă de 10 ani în softuri precum: Catia 4; UG; ProE şi Catia 5.

În ultimul an şi jumătate angajaţii „ S.C. PROCAR ENGINEERING S.R.L.” au fost implicaţi ca „arhitecţi” la sediul Renault-Technocentre din Guyancourt Franţa în colaborare cu IDEA Institute France.

Disponibilitatea firmei „ S.C. PROCAR ENGINEERING S.R.L.” este de a furniza servicii de inginerie, proiectare şi consultanţa la sediul clientului cât şi la biroul din România.